wordcloud (5)

Over de naam

Ka mana betekent '(innerlijke, spirituele) kracht' in het Hawaiiaans. In het Bengaals betekent kamana 'wens, verlangen'.

De praktijk staat dan ook voor het samen zoeken naar hoe je jouw wensen en verlangens kan waarmaken, en dit vanuit je eigen innerlijke kracht.

Over Karen Noyens

Ik ben in 2010 afgestudeerd aan de K.U. Leuven als klinisch kinder- en jongerenpsycholoog. Daarnaast heb ik de tweejarige opleiding Psychodiagnostiek bij Kinderen en Adolescenten (UGent, VUB en KUL) afgerond.

Ik heb gewerkt bij het VCLB Leuven, het Kinderpsychiatrisch Centrum te Genk en het OOOC Kompas te Lanaken. In 2017 ben ik als zelfstandige in bijberoep begonnen bij Psychologengroep De Veerkracht te As. Omdat ik graag als zelfstandige in hoofdberoep wilde gaan werken, heb ik in 2018 beslist om daarnaast een eigen praktijk in Genk op te richten. Dit is Kamana geworden.

In mijn praktijk probeer ik zoveel mogelijk op maat te werken. Hiervoor doe ik beroep op kennis en technieken uit verschillende achtergronden, voornamelijk cognitieve gedragstherapie, oplossingsgericht werken en Acceptance and Commitment Therapy (ACT - 6-daagse opleiding afgerond in 2019).