wordcloud (5)

Over de naam

Ka mana betekent '(innerlijke, spirituele) kracht' in het Hawaiiaans. In het Bengaals betekent kamana 'wens, verlangen'.

De praktijk staat voor het samen zoeken naar hoe je jouw wensen en verlangens kan waarmaken, en dit vanuit je eigen innerlijke kracht.

Over Karen Noyens

Ik ben in 2010 afgestudeerd aan de K.U. Leuven als klinisch kinder- en jongerenpsycholoog. Daarnaast heb ik de tweejarige opleiding Psychodiagnostiek bij Kinderen en Adolescenten (UGent, VUB en KUL) afgerond.

Ik heb gewerkt bij het VCLB Leuven, het Kinderpsychiatrisch Centrum te Genk en het OOOC Kompas te Lanaken. In 2017 ben ik als zelfstandige in bijberoep begonnen bij Psychologengroep De Veerkracht te As. In 2018 heb ik de stap gezet om volledig als zelfstandige te gaan werken en heb ik mijn eigen praktijk in Genk opgericht. Dit is Kamana geworden. In 2023 is de praktijk van Genk naar Rotem verhuisd.

In mijn praktijk probeer ik zoveel mogelijk op maat te werken. Hiervoor doe ik beroep op kennis en technieken uit verschillende achtergronden, voornamelijk cognitieve gedragstherapie, oplossingsgericht werken, mindfulness en Acceptance and Commitment Therapy (ACT - 6-daagse opleiding afgerond in 2019).